Kalender
Elke dag opnieuw heb je de keus: ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop. Deze tekst kan zo op een tegeltje toch? In één keer je leven 180 graden omdraaien vind ik nogal wat. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn veel beter in je leven in te passen. Tien keer 18 graden is immers ook 180 graden!
Voor iedereen die natuur- en milieubewuster wilt leven, heb ik een jaarkalender gemaakt met daarop een heleboel ‘issuedagen’ waarmee je kleine stapjes kunt zetten. Kies eruit wat bij je past, breid het uit met wat je leuk vindt, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen! En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!
Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

november 2020

Landelijke Natuurwerkdag

8 november

Elke dag is het natuuwerkdag! Op verschillende plekken in Nederland kun je als vrijwilliger aan de slag. Voor de wilde bij, voor weidevogels of voor het behoud van knotbomen ... Er worden regelmatig werkzaamheden gepland waaraan je mee kunt doen. Op 1 dag in het jaar worden de krachten gebundeld. Dan is de Landelijke Natuurwerkdag georganiseerd door LandschappenNL. Samen met Peter Matze Hovenier organiseert Lekker GROEN coaching & fotografie ook een activiteit op de Landelijke Natuurwerkdag. Doe mee en geef…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen