Kalender
Elke dag opnieuw heb je de keus: ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop. Deze tekst kan zo op een tegeltje toch? In één keer je leven 180 graden omdraaien vind ik nogal wat. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn veel beter in je leven in te passen. Tien keer 18 graden is immers ook 180 graden!
Voor iedereen die natuur- en milieubewuster wilt leven, heb ik een jaarkalender gemaakt met daarop een heleboel ‘issuedagen’ waarmee je kleine stapjes kunt zetten. Kies eruit wat bij je past, breid het uit met wat je leuk vindt, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen! En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!
Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juli 2020

Arctic Sea Ice Day

15 juli

De Arctic Sea Ice Day is een bewustwordingsdag om aandacht te vragen voor het steeds verder smeltende zee-ijs in het Arctisch gebied. In de zomerperiode worden ijsberen daardoor steeds eerder gedwongen het land op te gaan. Was het tot 1980 nog rond half juli dat het zee-ijs brak, nu is het gemiddeld al 3 weken eerder dat dit gebeurt. De initiatiefnemers van de Arctic Sea Ice Day roepen op om over te stappen naar duurzame energie zoals wind- en zonne-energie.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen