Kalender
Elke dag opnieuw heb je de keus: ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop. Deze tekst kan zo op een tegeltje toch? In één keer je leven 180 graden omdraaien vind ik nogal wat. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn veel beter in je leven in te passen. Tien keer 18 graden is immers ook 180 graden!
Voor iedereen die natuur- en milieubewuster wilt leven, heb ik een jaarkalender gemaakt met daarop een heleboel ‘issuedagen’ waarmee je kleine stapjes kunt zetten. Kies eruit wat bij je past, breid het uit met wat je leuk vindt, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen! En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

International Plastic Bag Free Day

3 juli

Dit jaar vindt de 10e editie plaats van deze ‘Internationale plastic tasjes vrije dag’. Organisaties en individuele vrijwilligers over de hele wereld ondernemen acties om de milieu-impact van plastic tasjes en zakjes onder de aandacht te brengen en om meer duurzame oplossingen te promoten. Ik neem regelmatige lege broodzakken mee terug naar de bakker om ze nog eens te laten vullen. Wat is jouw actie?

Gegevens

Datum:
3 juli
Evenement Categorie:
Website:
https://www.plasticbagfreeday.org