Kalender
Elke dag opnieuw heb je de keus: ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop. Deze tekst kan zo op een tegeltje toch? In één keer je leven 180 graden omdraaien vind ik nogal wat. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn veel beter in je leven in te passen. Tien keer 18 graden is immers ook 180 graden!
Voor iedereen die natuur- en milieubewuster wilt leven, heb ik een jaarkalender gemaakt met daarop een heleboel ‘issuedagen’ waarmee je kleine stapjes kunt zetten. Kies eruit wat bij je past, breid het uit met wat je leuk vindt, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen! En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!
Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

november 2020

Filevrije dag Nederland

10 november

Wil je op een dinsdag in november de weg op? Dan sta je op een gegeven moment hoogstwaarschijnlijk stil. Het aantal files schijnt speciaal in de maand november namelijk het hoogst te zijn in vergelijking met de rest van het jaar. De initiatiefnemers van de Filevrije dag proberen dat te veranderen en roepen op om een dag thuis te werken. Lukt het jou om de auto een dagje thuis te laten?

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen