Kalender
Elke dag opnieuw heb je de keus: ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop. Deze tekst kan zo op een tegeltje toch? In één keer je leven 180 graden omdraaien vind ik nogal wat. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn veel beter in je leven in te passen. Tien keer 18 graden is immers ook 180 graden!
Voor iedereen die natuur- en milieubewuster wilt leven, heb ik een jaarkalender gemaakt met daarop een heleboel ‘issuedagen’ waarmee je kleine stapjes kunt zetten. Kies eruit wat bij je past, breid het uit met wat je leuk vindt, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen! En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!
Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

oktober 2020

Dag van de stilte

26 oktober

Vandaag, de dag waarop de wintertijd is ingegaan, is het Dag van de Stilte. Je hebt akoestische stilte (stilte om je heen) en innerlijke stilte (stilte in jezelf). De eerste is misschien lastig te regelen maar de tweede heb je wel zelf in de hand. Een wandeling door de natuur kan daarbij helpen. Akoestische stilte is goed voor: de natuur (wist je dat stadsmerels harder zingen dan bosmerels omdat ze boven allerlei andere geluiden uit moeten komen) je gezondheid (wist…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen