Kalender
Elke dag opnieuw heb je de keus: ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop. Deze tekst kan zo op een tegeltje toch? In één keer je leven 180 graden omdraaien vind ik nogal wat. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn veel beter in je leven in te passen. Tien keer 18 graden is immers ook 180 graden!
Voor iedereen die natuur- en milieubewuster wilt leven, heb ik een jaarkalender gemaakt met daarop een heleboel ‘issuedagen’ waarmee je kleine stapjes kunt zetten. Kies eruit wat bij je past, breid het uit met wat je leuk vindt, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen! En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nacht van de nacht

24 oktober - 19:00 - 25 oktober - 07:00 UTC+0

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Dit evenement vindt ieder jaar plaats op de laatste zaterdag van oktober, wanneer de zomertijd overgaat in de wintertijd. De Nacht van de Nacht wordt georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Er worden door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker. Ook doven honderden bedrijven en gemeenten de lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Een groot aantal bekende Nederlanders zijn ambassadeur van de Nacht van de Nacht, zoals André Kuipers, Vincent Bijlo en Anita Witzier. Doet u ook het licht uit vannacht? Meerdere nachten mag ook hoor!

Gegevens

Begin:
24 oktober - 19:00 UTC+0
Einde:
25 oktober - 07:00 UTC+0
Evenement Categorie:
Site:
https://www.nachtvandenacht.nl