Kalender
Elke dag opnieuw heb je de keus: ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop. Deze tekst kan zo op een tegeltje toch? In één keer je leven 180 graden omdraaien vind ik nogal wat. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn veel beter in je leven in te passen. Tien keer 18 graden is immers ook 180 graden!
Voor iedereen die natuur- en milieubewuster wilt leven, heb ik een jaarkalender gemaakt met daarop een heleboel ‘issuedagen’ waarmee je kleine stapjes kunt zetten. Kies eruit wat bij je past, breid het uit met wat je leuk vindt, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen! En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale komkommerdag

1 juli

Deze dag is in 2010 geïntroduceerd door GroentenFruit Bureau ter promotie van de groene vrucht. De dag markeert ook het begin van de komkommertijd, de periode waarin nieuwsredacties en politici met vakantie gaan en alles zowat tot stilstand komt. Wat mij betreft een tijd om je eigen accu weer eens helemaal op te laden. Een veranderwandeling kan daarbij helpen!

Gegevens

Datum:
1 juli
Evenement Categorie:
Website:
https://www.beleven.org/feest/nationale_komkommerdag