Kalender

Is het jouw werk of missie om anderen ervan te overtuigen dat het beter voor de wereld is als ze wat duurzamer en natuurbewuster zouden leven? Breng deze boodschap dan niet te groot, te abstract of te bombastisch. Mensen willen vaak best wel veranderen, maar in één keer 180 graden draaien is gewoonweg een te grote verandering. Kleine stapjes zetten gaat veel gemakkelijker en zijn voor iedereen ook eenvoudiger in de dagelijkse routines in te passen. De verandering gaat dan misschien iets langzamer maar tien keer 18 graden is ook 180 graden!

Ter inspiratie heb ik een jaarkalender samengesteld met daarop een heleboel ‘aanhaakdagen’ aan de hand waarvan je kleine stapjes kunt (laten) maken. Kies eruit wat bij jou of je doelgroep past, breid het uit met je eigen plaatselijke activiteiten, zeg het voort en ga het vooral gewoon doen!

En wil je hulp bij het bij het in kleine stukjes opknippen van een grote stap of veranderwens? Laten we dan eens kennis maken!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fiets naar je werk dag

25 mei

Doelstelling van de Fiets naar je werk dag is om zoveel mogelijk werknemers op de fiets naar het werk te laten gaan. Fietsen heeft heel veel voordelen. Zo is het gezond èn duurzaam. Je verschijnt fris op je werk en op de terugweg naar huis kun je de (tegen)wind alle druktes uit je hoofd laten waaien. Je hebt geen coach meer nodig ;-| Wat mij betreft is elke dag een Fiets naar je werk dag!

Gegevens

Datum:
25 mei
Evenement Categorie:
Site:
https://fietsnaarjewerkdag.nl